5 redenen om te gaan skiën in de lente!

By: Alpinresorts Blog Detail Thumbnail

1. Ja, er is sneeuw!

In tegenstelling tot wat je denkt, is er tot april nog steeds genoeg sneeuw in de hoge skiresorts! Als je bang bent te gaan skiën op gras, geen zorgen! Als je naar La Plagne, Isola 2000 of zelfs Tignes gaat, zal de sneeuw goed genoeg zijn om tot het eind van het seizoen van de pistes te genieten!

2. Goed weer wacht je op.

Het is niet nodig je te vertellen dat het in de lente warmer zal zijn dan in de winter. Dit zal je niet verhinderen te skiën! De hitte en de zon zullen je in staat stellen om met minder kleren te skiën voordat je gaat genieten van een leuk en zonnige pauze buiten in een leuke hoge restaurant

3. Er zijn minder mensen op de pistes.

Het skiën in de lente is een goede manier om de menigte die er gedurende het hoge seizoen zijn, te vermijden. Dit resulteert in het vermijden van lange rijen en meer tijd te hebben om plezier te hebben op de rustigere pistes! Niet slecht, toch?

4. Het skiresort blijft levendig.

Denk niet dat het plezier stopt zodra het geen winter meer is, want dat is in alle gevallen niet waar! De skiresorts hebben een groot verbeeldingskracht en bieden activiteiten, apres-ski en evenementen aan die zowel origineel als leuk zijn.

5. De skiverhuur is goedkoper.

Ga tijdens het laag seizoen skiën en dit zal ervoor zorgen dat je je skiuitrusting voor de beste prijs kan huren! De lente is een goede tijd om je ski’s en snowboards online te boeken en te genieten van de geweldige deals van Alpinresorts.com!