Megève, het authentieke en unieke skiresort

By: Alpinresorts Blog Detail Thumbnail

Het typisch dorpje van Haute Savoie voldoet dankzij haar oude huisjes en historisch architectuur. Haar natuurlijke omgeving is adembenemend en haar geweldige landschappen zijn perfect voor een ontspannen dag in de bergen.

Wintersportfans zullen in Megève een echte speelplaats vinden waar alles was gemaakt om zoveel mogelijk adrenaline te krijgen. Gelegen in het hart van Mont Blanc, heeft Megève veel pistes die bij elk niveau skiër past, voor beginners die rustige pistes leuk vinden en voor experts die een uitdagendere piste willen. Freestyleliefhebbers kunnen zelf hun talenten laten zien in een leuk gebied dat speciaal voor hen is gebouwd!

Je kan je echt niet vervelen in Megève! Het leven van het dorpje is levendig door verschillende culturele en sport evenementen, nationaal en internationaal. Het sport en culturele leven is niet de enige aanwinst van Megève. Het skiresort heeft ook voornamelijk chefs en is een van de hoofdambassadeurs geworden van Alpine gastronomie.

Je snapt het, Megève is een unieke plaats waar geschiedenis, gastronomie en sport gecombineerd worden om een ideale set aan te bieden voor een droomvakantie. Wacht niet langer om te profiteren van Alpinresorts.com beste prijzen voor een lentevakantie in Megève