Ontdek nieuwe wintersporten met Alpinresorts.com!

By: Alpinresorts Blog Detail Thumbnail

Moe van alpine skiën? Wil je wat nieuws proberen voor je volgende wintervakantie? Goed, Alpinresorts.com introduceert je aan nieuwe winteractiviteiten zodat je nog steeds je tijd kan besteden op de pistes zonder alpine te skiën!

Snake gliss

Vindt je sleeën leuk? Dan zal je waarschijnlijk snake gliss leuk vinden. In deze sport glij je op een slee die verbonden is andere sledes om een slang te vormen, vandaar de naam snake gliss. Degene die houdt van snelheid moet achterin zitten! Tignes, Orcières, Aussois or Valloire, er zijn vele plekken om snake gliss te ontdekken!

Snow rugby

Alle rugby fans zullen deze nieuwe wintersport leuk vinden! Om snow rugby te spelen, heb je 7 spelers nodig en dezelfde regels volgen als klassieke rugby. Geniet van Tournoi des six stations die er is in Val Thorens, Les Menuires or La Clusaz om deze nieuwe activiteit te ontdekken!

Snowkiting

Ook bekend als kiteboarden, snowkiten is de perfecte sport met het plezier van skiën en paragliden op dezelfde tijd! Ervaren skiërs zullen van deze sport houden. Het is het tegenovergestelde van kitesurfen waar de surfboard is vervangen door een snowboard en de zee door sneeuw! Als je het wil proberen, overweeg Petit-Saint Bernard pas naast het skiresort La Rosière dat een van de beste resorts is geworden in Frankrijk voor deze sport!

Als je toch nog wil alpine skiën, huur je ski’s goedkoop met Alpinresorts.com!