Top 3 Franse skiresorts voor foodies

By: Alpinresorts Blog Detail Thumbnail

Hier zijn onze keuze top foodieresorts en hun beste restaurants:

1. Val d’Isere.

Val d’Isere is bekend voor haar excellente kwaliteit in skiën, nachtleven en keuken. Het heeft vele toprestaurants om van te kiezen, Le Signal en La Fruitière blinken uit met hun mooie ligging op de top van de Le Fornet kabelbaan en zijn vooral vereerd voor het serveren van traditionele Franse eten. Daarnaast specialiseert La Fruitière in zeldzame kazen en wijn en gasten zijn uitgenodigd de lokale genotten in een vrolijk sfeer uit te proberen.

2. Megeve.

Megeve is de plaats om naar toe te gaan als je door je maag wordt gestuurd om je keuze te maken. Met meer dan 34 bergrestaurants die rustieke harige eten bieden, is dit echt een gastronomische hemel. Als je echt helemaal gek wil zijn, verwen jezelf op de elegante Idéal die op de top van de Princesse gondola ligt met geweldige uitzichten van Mont Blanc. Aan de andere kant van de prijsschaal kan je een goede maaltijd hebben bij Chez Ernestine, boven de Croix de Christ kom.

3. Val Thorens.

Val Thorens is aan de top in twee gebieden: skiën en ‘sneeuw bistrononie’; gezellige en hartige bistro lekkerheid. Er is geen tekort aan geweldige keuken geserveerd door top hotels en restaurants. Als je een Michelin ster diner ervaring wil, kan je het makkelijk hier vinden. Je hebt keuze over onder andere Jean Sulpice en L’Epicurien, excellente restaurants die specialiseren in moderne opnames traditionele en regionale gerechten.