Waar te gaan skiën als jongere?

By: Alpinresorts Blog Detail Thumbnail

Tignes

Naast het skigebied, is het resort Tignes een uitstekende plaats voor plezier onder jongeren. Het resort biedt verschillende groepsactiviteiten, zoals sneeuwschoenwandelen. Aan het einde van de dag biedt Tignes u niet minder dan 35 bars / pubs rond het meer Val Claret om samen met vrienden een goed moment met een drankje door te brengen. Tignes heeft 4 discotheken, namelijk de Jack’s Club, de Blue Girl, de Brazier en de Melting Pot.

Arc 1800

Als de 4 locaties worden gekenmerkt door gezelligheid of hun typische kant, is de site van de Arc 1800 de plek die niet gemist mag worden voor een vakantie tussen de jongere. Van winkelen tot cocoonen tot disco-avonden, alles wat u nodig heeft voor een feestelijke sfeer is hier.

Val Thorens

Aan de rand van het skigebied is het skiresort Val Thorens een paradijs voor fijnproevers. In het resort kan je met vrienden de typische gerechten van de berg ontdekken, bereid met lokale producten. Als het mogelijk is om de avond door te brengen in een van de muzikale restaurants, heeft het resort ook 3 discotheken, waarvan, Malaysia, de grootste van de Alpen is.

Val d’Isère

Het modernisme vermengd met zijn Savoyaardse sfeer maken het resort Val d’Isère tot een aparte bestemming. Dit veelzijdige resort is ideaal voor een vakantie met jonge mensen, want het biedt winkels, restaurants en brasserieën en disco’s; een feestelijke sfeer.

Avoriaz

Resort van de Noordelijke Alpen, Avoriaz staat bekend om zijn nachtleven. Shows op sneeuw, specialiteitrestaurants, pubs, het resort vertoont een nog feestelijker gezicht in de schemering. Het resort heeft bars en discotheken, zodat je tot in de vroege ochtend plezier zult hebben met vrienden.