Een skitrip organiseren wanneer je student bent?

By: Alpinresorts Blog Detail Thumbnail

Voor een jonge groep, is het besteden van een vakantie in de bergen een spannend ontsnapping met genoeg mogelijkheden aan activiteiten die geschikt zijn voor iedereen.

Skiën, een erg mooie avontuur

Voor een leuke studentenvakantie of een skivakantie met je maten, is er niets beters dan naar grote skigebieden zoals Paradiski te gaan. Een must voor wintervakanties, dit resort heeft een groot skipiste geschikt voor zowel beginners als experts. Daarnaast biedt dit dorpsresort ook sneeuwparken, powder tracks en andere off-piste activiteiten van alle soorten.

Geweldige offertes voor studenten

Elk jaar, biedt bijna elk groot skigebied goede promotiedeals voor families, groepen en studenten. Deze resorts bieden niet dure skipassen om deze groepen te helpen het meest van hun skitrip te halen. Maar dat is niet alles! Recentelijk was er een volle bordaanbieding gecreëerd om alle studentgasten volop van hun verblijf te genieten. Deze promotie bevat het huren van een studentenverblijf voor een lagere prijs en natuurlijk de mogelijkheid skiuitrusting in de domein te gebruiken. Voor een studenten skitrip vol ontdekking en opwinding, is het gaan skiën zonder twijfel een van de mooiste ervaringen van het studentenleven.

Ontspannen en levendige avonden

Naast de verschillende resortactiviteiten, kunnen studenten elke nacht genieten van restaurants, bars en nachtclubs. Na het skiën, kunnen vrienden genieten van het eten dat voorbereid is door chefs van over de wereld. Sauna’s, stoomkamers en bedekte zwembaden zullen studenten toelaten aangename momenten van ontspanning en rust te besteden. Aan alle voorwaardes zijn voldaan om studenten te verzekeren dat ze een ongelofelijke vakantie hebben net als een strandvakantie, reizen naar de bergen zijn ook magisch en vol verrassingen. Iedereen zal blij zijn deze nieuwe avontuur te ervaren.

Goede reisplannen voor alle studenten

Elk jaar, vertrouwen duizenden studenten hun verblijven aan specialisten. Er zijn inderdaad vele die zich specialiseren in de veld van studenten skireizen voor jonge mensen tussen 18 en 25 jaar. Deze professionals organiseren vele activiteiten van alle soorten. Skivakanties, themaweekenden… jonge mensen hebben echt de keus op hun voorkeuramusement. Er zijn daarnaast vele goede deals aanwezig. De all-inclusive groep-skipakket, bijvoorbeeld, bevat een reductie in accommodatie. Op dezelfde manier, voor de Ski Student Tariefpakket of de Student Ski Tarief bieden indrukwekkende prijzen die geschikt zijn voor alle budgetten.